Bulvár-celeb

2023.08.14. 14:44

Elképesztő fordulat: Krausz Gábor magához vette Hannarózát

Egy közeli ismerős szerint a kislány most az édesapjánál lakik.

MW

Forrás: TV2

Amíg Tóth Gabi Szentendrén romantikázik új szerelmével, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével, addig Krausz Gábor Hannarózával próbál minél több időt tölteni. Valószínűleg a sztárséf jobbnak látta, ha egy ideig nála van a 3 éves kislány.

Az egykori álompár viharos válása új fejezethez érkezett. Sok jel arra utal, hogy Gabi már az új kedvesével tölti a mindennapjait. Bár az énekesnő eddig nem beszélt a kapcsolatáról, a napokban több fotó is készült róluk, ahogy szerelmesen andalognak.

 Sőt, már a szentendrei közös otthon is a múlté, hiszen új lakója akadt a háznak, amelynek falait áprilisban még a kis Hannarózával festette Krausz Gábor... Az a pletyka járja, ugyanis, hogy Gabi már oda is költöztette a táncost. 

Fotó: Kállai Márton / Forrás: Szabad Föld

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább

– kezdte a Borsnak a sztárséf ismerőse, aki úgy véli, Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.  

 

"Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat" – tette hozzá az informátor.

A Redditre felkerült képek pedig szintén a barát szavait támasztják alá. Láthatóan jól érzik magukat együtt.

  



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában