Bulvár-celeb

2024.01.06. 15:12

Mi történt? Meglepő hozzászólásokat kapott Gáspár Evelin fotója

Gáspár Evelin fotói alatt többnyire elszabadul a pokol, bántások tucatjait kapja ruhaválasztása és idomai miatt. Most azonban történt valami, ami megfordította ezt a tendenciát.

MW

Gáspár Evelin

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

Gáspár Győző és családja csaknem két évtizede tört be a köztudatba megbotránkoztató valóságshow-jukkal. Győző és Bea két lánya, Gáspár Evelin és Virág a nézők szeme előtt cseperedett nővé, egész életünkben akarva, akaratlanul is szembesültek az emberek róluk alkotott véleményével.

Gáspár Evelin nagy átalakulása és sok bántás

A két Gáspár-lány nagy változáson ment keresztül az elmúlt évben: az egészséges életmódnak és sok edzésnek hála ledobták magukról a felesleget. Joggal büszkék az eredményre, átalakult testüket pedig szívesen mutatják meg a publikumnak szűk, kivágott ruhákban.

Míg a kommentelők egy része elismerte a befektetett munkát, sokan még mindig csak a hibákat látták. Rendre kritizálták ruhaválasztásait, és idomait.

– Mondjuk családi vacsorához lehetnél szerényebb is, én nem ülnék be apámmal szemben úgy, hogy a fél csöcs kinn!

– Mindig előnytelen ruhát sikerül választania, mert ebben meg úgy néz ki, mint egy igen előrehaladott terhes. Vagy lemaradtam valamiről? – ilyen és ehhez hasonló bántásokkal lepték el a fiatal nőt, akit mindez nem tántorított el attól, hogy úgy öltözzön és pózoljon, ahogy neki tetszik.

Végre látni egy igazán hozzád illő ruhát

A szilveszteri bulin készült képébe azonban senki nem tudott belekötni:

– Végre látni egy igazán hozzád illő ruhát, ami kiemeli még jobban a nőiességed és szépséged, a hajad is csinos, jól áll Neked a göndör – dicsérte egy rajongó hölgy.  

– Nagyon szép ez a ruha és jól áll neked! – így egy másik hozzászóló.

– Istenem, az a ruha, azok az ajkak, az az arc – bókolt egy férfi is, míg sok másik szívecskékkel és tűz-emotikonokkal fejezte ki tetszését.

A teljes cikket a Borsonlie.hu oldalon olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában