szörnyű baleset

2021.07.10. 05:55

Dráma a temetőben: szirénázó mentő vitte kórházba Rózsa Györgyöt

Aggasztó információk birtokába jutott a Bors: a közkedvelt televíziós csütörtök délután megbotlott az utcán, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a csípőcsontját. A tévést azóta megműtötték, hónapokig tart majd a felépülése.

Forrás: Ripost

Drámai pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik csütörtök délután a budapesti, rákospalotai temető kapujának környékén jártak.

A kapuőrök a beszámolók szerint egy hatalmas, fájdalmas kiáltásra figyeltek fel, majd amikor kiszaladtak, azt látták, hogy az ismert televíziós, Rózsa György fekszik a járdán.

A szemtanúk szerint szörnyű puffanással csapódott a földnek, aminek hatására olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem elvesztette az eszméletét is.

A kapuőrök először megpróbálták felemelni, de amikor látták, hogy milyen nagy a baj, mentőt hívtak.

A tévést szirénázó mentő vitte a baleseti intézetbe, ahol azonnal kivizsgálták, és sokkoló diagnózist közöltek vele: eltört a csípőcsontja, azonnal műteni kell.

– A hír igaz, Bujtor doktor úr és profi csapata már meg is operált – mondta a Bors megkeresésére Rózsa György, majd így folytatta:

Valamivel már jobban vagyok, de nagyon nehéz beletörődnöm abba, hogy valószinüleg egy évig tartó rehabilitáció vár rám. Jó ideig kerettel majd hat hét múlva bottal tudok majd járni.

– mondta a kórházi ágyon fekvő tévés és így folytatta: – Nagyon elkeseredtem, szeptember 3-án indultam volna Franciaországba a barátaimmal… Az új könyvem írását sem tudom így folytatni. Szerencsémre, Por Gyula professzor úr a kérésemre, a hétfői naptól áthelyeztet az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek – zárta szavait Rózsa György.

Információink szerint Rózsa György tényleg jobban van, az osztályon a nővérek azt mondják, hogy a közkedvelt televíziós még a betegágyon fekve is teszi a szépet a nővéreknek, folyamatosan udvarol és meglepően vidám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!