Nyomoznak...

2022.05.14. 04:32

Újabb fordulat M.Richárd halálának ügyében

A gázoló ügyvédje már az év elején cselekedett.

Második sztrókja után, három hét kómát követően vesztette életét a Dózsa György úti, halálos kimenetelű gázolásért elítélt M. Richárd. A férfi első agyvérzése még tavaly decemberben történt, amelyet követően védője szerint nem részesült megfelelő ellátásban, ezért az ügyvéd még az év elején, január 25-én feljelentést tett. Azóta kiderült: foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomoznak, de még nincs gyanúsított az ügyben.

Úgy tudni, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor, és újabb feljelentés sem érkezett az ügyészségre a férfi halála után - olvasható a Bors oldalán

M. Richárd ügyvédje korábban arról nyilatkozott: ügyfele december 24-én kapott sztrókot, melyet követően egy napig feküdt a cellájában ellátás nélkül. Szenteste 21:33-kor megvizsgálták a férfit, de nem hívtak hozzá mentőt, és orvosi ellátást sem kapott. Erre csak egy nappal később, december 25-én este került sor - írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában