Krimi

2022.10.04. 15:27

Eszméletlenre vert egy kislányt és több fiút is bántalmazott az iskolaudvaron az ámokfutó kapuvári férfi

A kiskorúakkal bunyózó férfit most elítélte a bíróság.

Illusztráció: Shutterstock

Késő délután jelent meg a 21 éves férfi egy kapuvári általános iskola udvarán, ahol hamar ámokfutásba kezdett – írja a Tények.hu.

Néhány diákkal összeszólalkozott, majd testi erőfölényét sem rejtette el a vitában. Egy fiút úgy arcon vágott, hogy az a földre zuhant. Segítségére sietett egy lány, ám ő is kapott egy öklöst, akkorát, hogy eszméletlét vesztette.

Egy diák próbálta megfékezni az elszabadult férfit, aki ezért őt is megpróbálta leütni, ám mivel elhajolt, egy másik fiú kapott az arcára.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Hírportál szerint a megvert kiskorúak mindegyike nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazott gyerekek szülei közül két család feljelentést tett.

Az eset még 2021 tavaszán történt, a bíróság most egy év börtönre ítélte a gyerekeket bántalmazó férfit, ám ezt három év próbaidőre felfüggesztették, emellett elrendelték pártfogó felügyeletét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!