Krimi

2023.09.16. 17:02

Métereket repült, elvesztette a lábát egy traktorgumi miatt a nagykanizsai édesapa

Életveszélyes sérüléseket szenvedett a fiatal férfi a szörnyű balesetben.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Mesterséges kómában tartják, és comb felett a bal lábát amputálták annak a családapának, aki súlyos munkahelyi balesetet szenvedett egy gumiszervizben Nagykanizsán. G. Péter egy szétrobbant traktorkerék okozta légnyomás miatt métereket repült - írja cikkében a Bors.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba, megoperálták a koponyáját, több bordája és az egyik lapockája is eltört, de a bal karját is műteni kellett. A bal lábát az orvosoknak nem sikerült megmenteniük, comb felett amputálták.

A Bors elérte a sérült férfi édesanyját. Ida csak másnap délelőtt értesült a balesetről, de természetesen azonnal a kórházba sietett.

 

Látogatáskor próbáltam hozzá beszélni, de a zokogástól erre alig voltam képest. Úgy tűnt, mintha erre reagált volna, ugyanis egy kicsit kinyitotta a szemét és az ajka is megmozdult. A nővérek azt mondták, hogy ez jó jel, de az orvosok tájékoztatása szerint az elkövetkező napok kritikusak lesznek

– mondta Ida.

"Mire a fiam a kórházba ért, majdnem kivérzett és nagyon alacsony volt a vérnyomása, de a látogatásunk után emelkedni kezdett. Biztos vagyok benne, hogy jót tett neki a jelenlétünk. Hallhatta a hangunkat" – mondta el az édesanya.

Ida szeretné tudni, pontosan mit történt, hogyan vált az életerős gyermeke egy pillanat alatt rokkanttá.

 

Illusztráció: Shutterstock

"Nekünk senki sem szólt azonnal, még a fiam élettársa, illetve a többi gyermekünk sem. Lehet, hogy kímélni akartak minket. Annyit sikerült megtudnom, hogy Péter egy elkészült, embernagyságú traktorgumit készült felhelyezni, de a monstrum felrobbant. Állítólag 50 métert repült a gyerekem! A fiam munkáltatója viszont még nem adott tájékoztatást. Borzalmas volt látni a fiamat gépekre kötve" – fakadt ki az édesanya.

Péter régóta együtt él az élettársával. Két évvel ezelőtt karácsonykor el is jegyezték egymást. Egy ötéves kislányt nevelnek közösen, Lara Hanna szinte rajong az édesapjáért. A férfi eredetileg egyébként kereskedőnek és zongoristának tanult. Ugyan tehetséges zenésznek tartották, mégsem tudta a művészetből megteremteni a jólétet a szerettei számára.

Azért vállalta el a gumis munkát, hogy elköltözhessen tőlünk a családjával. Jelenleg albérletben élnek hármasban

– mesélte Ida.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában