Krimi

2024.02.19. 05:00

Videón a Lehel utcai ütközés – minden képzeletet felülmúló, ami utána következett

Nem ritka a figyelmetlen sávváltásból eredő balesetek száma a főváros útjain, de ami ezután történt, az annál ritkább.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Freshstockplace

Hétköznapi baleset történt pénteken a forgalmas Lehel utcánál a XIII. kerületben, három autó ütközött egymásnak. 

Egy Opel Corsa figyelmetlenül fordult meg a síneken, az egyik szemből érkező autó intenzív fékezéssel el tudta kerülni az ütközést, de egy másik nagy sebességgel száguldó személygépkocsi hirtelen sávváltással cikázva nekiütközött. 

Az ilyen jellegű balesetek viszonylag gyakran előfordulnak a fővárosban, de ami ezután jött, az egészen meghökkentő – írja a Ripost a Budapesti Autósok videója alapján. 

A fekete Citroën utasai kiszálltak, és elindultak a balesetet okozó jármű felé. Még megszámolni is nehéz, hogy hányan pattantak ki az autóból felbőszülve és iramodtak a balesetező másik gépkocsi felé. Csak megsaccolni lehet a videó alapján, de legalább tízen voltak...

Egy személyautóból pattantak ki legalább tízen
Forrás: Olvasói fotó

A videófelvételt készítő szemtanú, miután meggyőződött róla, hogy nem történt személyi sérülés, folytatta az útját a munkahelyére, így nem derült ki, hogy mi lett a csoportos számonkérés végkifejlete.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában