Celebfigyelő

2023.05.25. 11:30

Különleges helyet szentel otthonában legújabb elismerésének Kis Grófo

Az előadó az elkövetkezendő időkben számos meglepetéssel készül rajongóinak.

Köllő Judit

Kis Grófo Pro Cultura Minoritatum Hungariae Díjat vehetett át a napokban

Forrás: Kis Grófo Facebook-oldala

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, kedden délután Pro Cultura Minoritatum Hungariae Díjat vehetett át Grófo-Kozák László, azaz Kis Grófo. Az elismerést Fülöp Attila, a Belügyminisztérium szociális gondoskodásért felelős államtitkára, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Sztojka Attila romakapcsolatokért felelős kormánybiztos adta át az előadónak.

– Kifejezetten jóleső érzéssel töltött el az elismerés átvétele – fejtette ki hírportálunknak Kis Grófo. 

Nemrégiben ünnepeltem a születésnapomat, így azt gondolom, hogy ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna. Hála Istennek az elmúlt időszakban több méltatást kaptam, így ezeknek egy külön, hozzájuk illő helyet szentelek otthonunkban.

A Pro Cultura Minoritatum Hungariae Díjat olyan Magyarországon élő, vagy működő elismert személyek, szervezetek részesülhetnek, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek a Magyarországon élő nemzetiségek körében az anyanyelvi kulturális örökség megtartásáért és fejlesztéséért. Az előadó arról is beszámolt nekünk, hogy az elkövetkezendő időkben számos meglepetéssel készül rajongóinak.

– Nemsokára hallgatható lesz legújabb duettem és megalakult egy olyan Kis Grófo-formáció, amelyet még senki nem hallhatott tőlem – zárta szavait nagy izgalommal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!