Rajzpályázatot is hirdettek

2021.12.31. 15:00

A legszebb kutyákat díjazták Jászkiséren

A zsűri egyebek mellett az eb külleme és viselkedése, a kutya-gazdi kapcsolat alapján értékelte a színpadon felvonuló versenyzőket.

Illés Anita

A kutya-gazdi kapcsolatot is értékelték

Forrás: Pesti József

Az En-Dog Állatmentő és Környezetvédő Egyesület idén első alkalommal szervezett ünnepre hangoló programot Jászkiséren. A jó hangulatú eseményt kutyaszépségverseny, rajzkiállítás, kutya-gazdi fotózás, Tóth Andi-koncert gazdagította, valamint mentett kutyusokkal ismerkedhettek az érdeklődők. Tíz kutyát neveztek be a szépségversenyre. A zsűri egyebek mellett az eb külleme és viselkedése, a kutya-gazdi kapcsolat alapján értékelte a színpadon felvonuló versenyzőket. 

Marci, Gyömbi, Mandula és Luna ért el helyezést, ám a többiek is kaptak jelképes ajándékot. Az egyesület első alkalommal hirdette meg a Kiskedvencek karácsonya című gyermekrajzpályázatot, amelyre több mint száz alkotás érkezett. Sokakat megihletett, hogyan élik meg a családban házi kedvenceikkel a karácsonyt. A rajzokat értékelték, díjazták és kiállították az inkubátorházban. Ezenkívül a rendezvény a jótékonykodásra is alkalmat adott, adományvásárt tartottak, amelynek bevételéből a szívférgességben szenvedő Bétóka gyógyulását támogatták a segítők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!