Szoljon podcast

2023.07.26. 13:54

Barcs Katalin: A jóga által olyan élményben van részem, melyet utoljára gyerekkoromban éltem át

A Szoljon.hu podcast legutóbbi vendége Barcs Katalin jóga instruktor, akitől megtudhatjuk többek között azt is, hogy mennyi időre van szükség, hogy észrevegyük a jóga által nyújtott pozitív hatásokat a testünkben és a lelkünkben.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Barcs Katalin jóga instruktor

Forrás: Szoljon.hu

– Számos élethelyzetben helyt kell állnunk, idővel felmerül bennünk a kérdés: mindebben hol vagyunk mi? A jóga remek eszköz arra is, hogy visszataláljunk magunkhoz – emelte ki az instruktor. 

Vendégünk úgy gondolja, hogy mint minden más mozgásformánál, úgy ennél is érdemes időt adni magunknak. Szolnokon megannyi lehetőség van, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb oktatót és óra típust.

Legfrissebb podcastünkben Barcs Katalinnal arról is beszélgettünk, melyik jógaforma az, amelyik a leginkább elterjedt Magyarországon, milyen jótékony hatása van ennek a mozgásformának, milyen fő csakráink vannak és ezek hol helyezkednek el, mi a meditáció és jóga kapcsolata, illetve hogy mennyi időre van szükség, hogy észrevegyük a jóga által nyújtott pozitív hatásokat a testünkben és a lelkünkben. A jóga instruktort Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!