Szoljon podcast

2023.07.10. 12:30

Fodor Lajos és Szarvák Csenge: Gőzerővel készül a Szolnoki Break Tánc és Extrém Se az olimpiára

Már van két magyar olimpiai breaking versenyzőnk.

Daróczi Dorottya

Szarvák Csenge és Fodor Lajos

Forrás: Szoljon.hu

Podcastünkben a breaking világába hajóztunk el, mely nem csak azért érdekes, mert olimpiai sportág, hanem azért is, mert a Szolnoki Break Tánc és Extrém Se-ből több sportolónak is megvan az esélye, hogy kijusson az olimpiára. Erről beszélt podcastünkben Fodor Lajos a Szolnoki Break Tánc és Extrém Se elnöke, valamint Szarvák Csenge az egyesület legeredményesebb női sportolója.

Jelenleg is zajlanak az olimpiai pontszerző és kvótaszerző versenyek.

A legnagyobb tervem az olimpiára való kijutás

– jelentette ki az egyesület legeredményesebb női sportolója.

„Nekem az a legfontosabb, hogy a magyar sportolók köztük Csenge is ott legyen ezeken a pontszerző és kvótaszerző versenyeken. Jelenleg a magyar ranglistán a második helyen áll és ott is csak egy hajszál választja el a az első helyezettől” – hangsúlyozta az egyesület elnöke.

De nem ő az egyetlen, aki ennyire esélyes ebben a sportágban.

Hallgassák meg a Szoljon.hu podcastjét, melyben egy olimpiai sportág, a breaking világába repítjük el a hallgatókat. Több esélyes Szolnoki sportoló készül teljes mellbedobással a következő megmérettetésekre, ahol a fő cél az olimpiára való kijutás. Vendégeink Fodor Lajos a Szolnoki Break Tánc és Extrém Se elnöke, illetve Szarvák Csenge az egyesület legeredményesebb női sportolója. Őket Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!