Szoljon podcast

2023.08.16. 15:30

Teszár Balázs: Célom, hogy egy újfajta férfimintát teremtsünk

A szolnoki származású Teszár Balázs önismereti csoportvezető, önazonosság mentor arról beszélt podcastünkben, hogy milyen technikával tudjuk fejleszteni az önismeretünket, miért csak férfiaknak szólnak ezek a csoportok, illetve mennyi idő alatt tud az „erősebb nem” megnyílni, és az érzéseikről beszélni.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Teszár Balázs önismereti csoportvezető, önazonosság mentor

Forrás: Szoljon.hu

Teszár Balázs egyik barátjával közösen, kifejezetten férfiaknak tart önismereti csoportfoglalkozásokat, melyeknek két fő iránya van. Az egyik a sebezhetőség, az érzések megengedése, kifejezése, a másik pedig az erő és stabilitás felvállalása.

– Ha nincsenek nők jelen, akkor nagyon másként fogalmaznak a férfiak, és ez fordítva is igaz – mondta a Szoljon.hu podcast legújabb vendége.

A férfikör vezetője azt tapasztalja, hogy egyre több fiatal gondolja úgy, hogy szeretne minőségi módon kapcsolódni és egészséges, inspiráló férfimintákat megismerni.

– Számomra a hosszú távú cél az, hogy egy újfajta férfimintát teremtsünk, amit integrált férfinak nevezünk – avatott be távlati céljaiba az önismereti csoportvezető.

A Szoljon.hu legújabb podcastjében továbbá fény derül arra, hogy milyen technikával tudjuk fejleszteni az önismeretünket, miért csak férfiaknak szólnak ezek a csoportok, mennyi idő alatt tud az „erősebb nem” megnyílni, illetve ehhez hogyan kapcsolódnak a test- és hangorientált módszerek. Végezetül vendégünk saját élményeiről és tapasztalatairól is mesélt. Teszár Balázzsal Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!