Szoljon podcast

2023.10.10. 19:04

Barát József: A nagykörűi Nagy Befőzésen hatvanféle helyi termék várja a látogatókat

Igazi családi nap várja a Tisza-parti településre látogatókat szombaton, a legkisebbektől a legnagyobbakig kínálnak látnivalókat a szervezők, akik lehetőséget teremtenek az őszi falusi házimunkák kipróbálására is.

Turcsányi János

Barát József

Forrás: Szoljon.hu

Sütés, főzés, füstölés, savanyítás, préselés és minden, ami egy vidéki kiskonyhában ősszel történik – ez vár október 14-én a Nagykörűbe látogatókra, ahol a Nagy Befőzés piaci forgatagán 12 nyitott udvaron és portán kínálnak mindenfajta finomságot és szórakozást a vendéglátók.

A Nagykörűi Virágzástól Befőzésig Egyesület és a Nagykörűért Alapítvány hagyományos rendezvényén lehet majd szelfizni az ország idei legnagyobb tökével, mely több, mint 800 kilogrammot nyom, de lesz tökárverés is, és a Töfi-Töfi traktoron utazva lehet bejárni a piactértől a tájházig tartó helyszínt.

A szinte felsorolhatatlan számú érdekességet kínáló eseményről a szervezők közül Barát Józsefet faggatta a Szoljon.hu podcastjében Turcsányi János.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!