E-sport

2023.10.04. 07:00

Reptááár, lobog a szélben az OGEX! Szolnokra érkezik az Országos Gaming Expo!

Az Országos Gaming Expo első októberi helyszíne nem más, mint Szolnok! Október 5-én a Reptárban – sajnáljuk Korda Gyuri bácsi, most nem a reptérre megyünk – izgalmas programokkal készülnek, az érdeklődők a helyszínről élvezhetik a Rocket League összecsapást.

Szoljon.hu

Egyedülálló programokkal készülnek az e-sport rajongóinak

Forrás: MW archív

Nézd meg, mivel játszottak az első gamerek! Próbáld ki az eredeti Pac-Mant! – a szolnoki Reptárban tartott Országos Gaming Expon a Retro zónában 20-30 évvel ezelőtti játékokat is kipróbálhatnak az érdeklődők október 5-én.

Barátokkal, vagy családdal érkeznél? Semmi gond! A társasjáték zóna csak rátok vár, ahol elmerülhettek a legújabb társas- és logikai játékok kalandjaiban.

Ha a kormány mögött érzed jól magad, akkor is itt a helyed! Szimulátorainkkal próbára teheted ügyességedet, reflexedet, itt minden számít!

Ezen kívül gamer múzeum, xbox és playstation stand, cosplayek, szerencsekerék, carfootball, carsumo és a BARD is vár még rád.

Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak majd a csütörtöki rendezvényen
Forrás: MW archív

Az OGEX 2023 E-sport OPEN – Rocket League is ugyanezen időpontban zajlik. Az otthonról csatlakozó versenyzők játékának közvetítését a helyszínen a színpadi show részeként tv-kivetítéssel követhetik a szurkolók és nézők.

Ne feledd, minden területi döntő győztese 100 000 forinttal lesz gazdagabb, így ha esetleg érdekelhet, még nem késő regisztrálnod! Keresd a részleteket a weboldalon!

Látványos programok is várják majd a szolnoki gaming expo látogatóit
Forrás: MW archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!