Miben érkezzenek a lányok a fotózásra?

2024.02.23. 09:00

Tüllszoknya és matróz szett – így hódíthatnak a fotózáson a Tündérszépek!

Vagány, színekben összeillő ruhadarabokkal a Tündérszépek fotózásán is kitűnhetnek a lányok a többi jelentkező közül. Dr. Pazsa Kornélia szolnoki stlíusnagykövet a tüllszoknyáról, mint az idei év egyik trendjéről is beszélt.

Pakainé Pusztai Nóra

Folyamatosan jelentkeznek a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei hölgyek az Új Néplap és a Szoljon.hu hírportál által közösen meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Még nem késő kattintani és kitölteni az adatlapot. A lányokról utcai és elegáns szettben, valamint fürdőruhában készülnek hamarosan fotók egy szolnoki studióban.

Dr. Pazsa Kornélia, tüllszoknya, Tündérszépek, fotózás
Dr. Pazsa Kornélia stílusnagykövet szerint idén menő a tüllszoknya
Forrás: Beküldött fotó

De mire is kell figyelni, amikor válogatják a ruhadarabokat?

Dr. Pazsa Kornélia szolnoki stílusnagykövet öltözködési tippjei segítenek abban, mivel tűnhetnek ki már a fotózáson a versenyzők.

– Érdemes a helyszínről tájékozódni, szürke háttérhez semmiképpen se vegyenek a versenyzők szürke, de még fekete ruhát sem – kezdte a legfontosabbal, majd kitért az utcai viseletre.

– Mindenképpen a lazaságra szavazok, edzőcipő farmerrel, vagy akár farmerszoknyával. Sőt, menő a vitorlás stílus, amiket a luxuskikötőkben viselnek, ezzel is érdemes szemezni. A piros-kék-fehér kombináció vagány és ráadásul mindenkinek jól áll – tanácsolta.

Ne mutassunk meg mindent!

A stílusnagykövet csinos szettjében olyan ruhát válogatna össze, ahol a sejtelmesség hagy némi teret a képzelőerőnek.

– Nagy hiba az olyan ruha, ami mindent megmutat, bár Kelet-Közép Európában elég sokan öltözködnek így.

Egy mélyen dekoltált felsőhöz egy hosszabb szoknya, míg a minihez egy szolidabb felső passzol

– foglalta össze.

A tüllszoknya végtelen kombinálhatóságára hívta fel a figyelmet, mely akár utcai, akár elegáns szett esetén hódít.

– Pólóval, tornacipővel, bakanccsal, elegáns felsővel, számtalan a variáció – sorolta. 

A piros mindent visz!

Az idei trendszínek közül kiemelte a barackot, melyet érdemes óvatosan választani, hiszen nem áll mindenkinek jól, de a meleg színtípusokhoz passzol. A lime és ebben az esztendőben a piros is mindent visz, az utóbbi évek óta nem volt előtérben.

– Idén mennek a fehér ruhák, egyszínű ruha esetén színes kiegészítővel érdemes feldobni. De ezekkel is vigyázni kell, egy részlet legyen hangsúlyos. Például egy királykék ruhához egy pink fülbevaló elegendő – említette példaként.

A szabásokkal kapcsolatban hozzátette, az overál mindent megmutat, míg a széles csípő esetén jó választás lehet a skinny farmer magassarkúval, és egy hosszított blézerrel. 

A hangsúlyos smink fontos

A szakember tapasztalatai szerint a fotókon a lesimított haj sokkal jobban mutat, legyen az akár hosszú, akár rövid.

– A profi fotó a smink 30-40 százalékát leveszi, így érdemes erőteljesebbet készíteni, készíttetni. Olyat, amin az érződik, hogy sok, mert ami túlzás, a fotón pont az mutat jól – osztotta meg véleményét dr. Pazsa Kornélia.

Ismét keressük az ország legszebb lányait! 

A Tündérszépek szépségverseny országos döntőjébe a régiók győztesei jutnak tovább, összesen 22 lány közül a szakmai zsűri választja ki a helyezetteket szeptemberben. A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. Idén is a hölgyek segítségére lesznek a mentorok, akiknek személye egyelőre még meglepetés. A jelentkezési időszak április 21-ig tart.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!