Profi felvételek - jó hangulat

2024.04.09. 13:28

Tündérszépek: fantasztikus fotók készültek a versenyzőkről - videóval

TikTok, Instagram, Facebook vagy éppen rádió. Számos felületen találkozhatnak a Tündérszépek szépségverseny hirdetéseivel. Ahogy a jelentkezők egyre többen vannak, a fotózásokat mi is egyre gördülékenyebben szervezzük.

Pakainé Pusztai Nóra

Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiója ismét Tündérszép lányokkal telt meg. Az Új Néplap és a Szoljon.hu szépségversenyére már eddig is szép számmal jelentkeztek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élő, vagy ott tanuló hölgyek. Gyurkó Rebekán egyértelműen látszott, hogy nem most először állt fényképezőgép elé. 

Gyurkó Rebeka nem titkolt célja, hogy megnyerje a Tündérszépek versenyt
Fotó: Szoljon.hu

– A TV2 Next Top Model Hungary című műsorába is jelentkeztem, végül a válogatók után már nem jutottam tovább – mesélte.

Magabiztosan követte az utasításokat a mostani fotózás során. Sportos szettjének egy vagány fehér melegítőt választott, vörös hajával a fekete estélyi is jól mutatott.

– Nagyon izgultam. Komfortzónán kívüli, ha magassarkút kell viselnem, de még abban is jól éreztem magam – mondta a fotózás végén. Hozzátette, szeretné megnyerni a Tündérszépek szépségversenyt.

Pócs Annamária sem a megszokott szettekben mutatkozott kameránk előtt, szívesen viselt színeket. Rózsaszín melegítőjéhez jól passzolt a pink körme. A TikTokot görgetve találkozott a szépségverseny hirdetésével, és bár jelentkezett, de nem is remélte, hogy behívják a regionális fordulóba.

– Meglepődtem, amikor hívtatok, de örömmel érkeztem a fotózásra. Hoztam magammal több szettet is, hogy tudjunk választani – részletezte, miközben pakolta a holmijait. 

A háttér elé a lányokhoz időnként Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójának házi kedvence, Szofi is odakocogott, mókás helyzeteket teremtve. Egy-két simi után visszatekeredett a sarokban lévő párnájára, majd zavartalanul folytatódott a munka tovább.

Már szavazni is lehet!

A Szoljon.hu hírportálon már lehet gyűjteni a szíveket. A portfóliók folyamatosan készülnek, a következő 50 napban mindig új lányt mutatunk be a régióból. A zsűri vármegyénként egy hölgyet juttat tovább az országos döntőbe, de a közönségdíjasnak is marad még kiadó hely.

Még nem késő jelentkezni, nincs más tennivaló, mint kitölteni az adatlapot és várni a hívásunkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!