DROGFOGÁS

2018.07.20. 15:30

Marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Rákóczifalván

Negyven tő cannabis növényt találtak a szolnoki nyomozók egy rákóczifalvai családi háznál.

Forrás: police.hu

A szolnoki nyomozók kutatást tartottak 2018. július 19-én a reggeli órákban egy rákóczifalvai ingatlannál. Az alsóépületben egy rejtekhelyre bukkantak, amelyben különböző fejlettségi szintű vadkendert találtak.

A ház tulajdonosa a növények optimális növekedéséhez szükséges eszközökkel is berendezte a helyiséget. Előkerült továbbá 3 gramm kábítószer gyanúját keltő fehér por és egy precíziós mérleg is. Az udvaron további cannabis palántákat és kifejlett növényeket találtak és foglaltak le a nyomozók.

Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Cs. Milán ellen. A 37 éves férfit elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: police.hu

A lefoglalt, kábítószer gyanúját keltő fehér port és 40 tő növényt szakértők bevonásával vizsgálják – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában