EZ TÖRTÉNT HÉTFŐN

2018.07.03. 17:02

Ezért kell nagyon vigyázni: öt tűzeset is történt hétfőn

Baleset, tűzesetek, letört faág - itt a hétfői nap mérlege.

Egy fa szerkezetű melléképület kapott lángra hétfő hajnalban Öcsödön, a Vasvári Pál úton. A tűz az építmény mellett elhelyezett tárgyakba is belekapott. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be. Az épületben nagyobb értékű szerszámgépeket tároltak.

Hétfő reggel egy román rendszámú kisteherautó, illetve egy magyar rendszámú személygépjármű ütközött össze a 4-es főúton Karcagnál. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, az egyikből kisebb mennyiségű fagyálló is kifolyt. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Egy árokparton gyulladt meg a száraz fű hétfő délelőtt Mesterszállás mellett, a Hupadűlő IV. úton. A tűz lábon álló gabonát veszélyeztetett. A kunszentmártoni hivatásos és a mesterszállási önkéntes tűzoltók közös erővel fojtották el a lángokat.

Tószeg határában szintén mezőgazdasági kultúrát veszélyeztetett tűz hétfő délután. Itt búzatarló égett egy hektár területen. Mire a szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkeztek, addigra a kint lévő civilek eloltották a tüzet, amihez egy erőgépet is használtak. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el – tájékoztatta a szoljon.hu-t Németh Ádám, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

A jászberényi Szövetkezet utcában egy személyautóból folyt üzemanyag, szintén hétfő délután. A problémát egy lecsúszó benzincső okozta. A jászberényi hivatásos tűzoltók megszüntették a problémát, a kifolyt üzemanyagot pedig felitatták.

Hétfő este a szolnoki Krúdy Gyula utcában egy fa nyolc méter hosszúságú letört ága akadályozta a forgalmat. A szolnoki hivatásos tűzoltók eltávolították az ágat és letakarították az úttestet.

Avar és gaz gyulladt meg hétfő este Tiszaföldváron, a Mártírok úton. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet, majd az utómunkálatokat is elvégezték.

A jászladányi Tisza utcában egy körbála égett teljes terjedelmében hétfő este. A tűz szerencsére semmit sem veszélyeztetett. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában