FRISSÍTVE

2018.08.12. 18:59

Elgázoltak egy idős hölgyet Szolnok belvárosában

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt vasárnap kora este, Szolnok belvárosában – tudtuk meg olvasóinktól, illetve a megyei rendőrségtől.

Szoljon.hu

A szemtanúk úgy látták, az Ady Endre úton, a Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás előtt elgázoltak egy idősebb embert.

Egyelőre csupán annyi információval rendelkezünk, hogy a balesetben a gyalogos megsérült, ezért őt kórházba szállították.

A rendőrség alkalmazása szerint a helyszíni szemle várhatóan 2 óránál is több időt vesz majd igénybe, az utat addig is félpályán lezárták.

FRISS – 19:30

Szabó Zita, a megyei rendőrség sajtószóvivője hírportálunknak elmondta, hogy az Ady Endre úton a Pozsonyi utca irányába közlekedő személygépkocsi a Pelikán előtt kijelölt gyalogos átkelőhelynél megállt, hogy átkelhessenek a várakozók, majd álló helyzetből elindulva, eddig tisztázatlan körülmények között, elgázolt egy, az úttest jobb oldaláról átkelni kívánó idős asszonyt.

A baleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, a félpályás útzár még mindig érvényben van.

Elsődleges információink szerint az asszony súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, már a kórházban ápolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában