KERÉKPÁRTOLVAJ

2018.08.05. 09:30

Ugyanaz a férfi lopkodta a bringákat Földváron és Cibakházán

Több kerékpárlopás is történt Tiszaföldváron és Cibakházán a tavalyi év utolsó negyedévében.

Czakó Nóra

Forrás: Shutterstock

Volt, hogy az elkövető az udvarról lovasította meg a lezáratlan bicikliket, volt, hogy a kerékpártárolóban szabályosan lezárt bringákat vitte magával.

A Tiszaföldvári Rendőrőrs rendőrei a bejelentéseket követően adatgyűjtésbe kezdtek, és egyre inkább körvonalazódott, hogy ugyanaz a férfi követte el a bűncselekményeket – tudtuk meg Szabó Zita megyei rendőrségi szóvivőtől.

A rendőrök azonosították és elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható huszonegy éves tiszaföldvári lakost.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a fiatal más, vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Volt, hogy Tiszaföldváron a nyitva hagyott, parkoló gépkocsiból emelte el a pénztárcát, de akadt több olyan eset is, amikor élelmiszerüzletből vitt el különféle árucikkeket.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában