EZ TÖRTÉNT A HÉTVÉGÉN

2018.09.17. 14:48

Kigyulladt kombájn és bálatűz is munkát adott

Gyorsan felszámolható esetekhez kellett leginkább vonulniuk szombaton és vasárnap a megye tűzoltóinak. Mindössze egy olyan esemény volt, amelynek felszámolása több órát vett igénybe.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat hajnalban a Kunhegyes és Abádszalók közötti úton. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót. A járműben hárman utaztak, mindannyian megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Kigyulladt egy kombájn szombat délután Jászárokszállás külterületén. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a sofőr egy porral oltóval elfojtotta a lángokat és áramtalanította a gépet, így az egység egy vízsugárral kezdte meg a tűzzel érintett rész visszahűtését. Sérülés nem történt.

Szintén egy kombájn alkatrésze hevült túl szombat délután Kisújszállás és Ecsegfalva között. A helyszínen lévők porral oltóval kezdték meg az oltást, ehhez kapcsolódtak egy vízsugárral a kisújszállási önkormányzati tűzoltók, akik a visszahűtésben vettek részt. Az eset során senki sem sérült meg.

Foltokban, három különböző helyen égett a tarló vasárnap reggel Jászárokszállás határában. A helyszínen egy erőgép körbetárcsázta a tüzet, így a lángok nem terjedtek tovább. A település önkormányzati tűzoltói kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel szüntették meg a problémát; sérülés nem történt.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Kengyelen, a Kinizsi Pál úton. A műszaki mentéshez a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autót. A járműben egy ember utazott, ő nem sérült meg.

Egy fém szemetes konténer tartalma égett vasárnap délután Szolnokon, az Üteg utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz során senki sem sérült meg.

Mintegy harminc körbála égett vasárnap délután Tiszafüred külterületén. A lángok egy közeli lakóházat és kukoricaföldet veszélyeztettek. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral kezdték meg a beavatkozást, illetve a még nem égő bálákat elgurították a tűz közeléből. Munkájukhoz a tulajdonos egy erőgéppel nyújtott segítséget. Az eset során senki sem sérült meg.

A Pest megyei katasztrófavédelem viszont egy súlyosabb balesethez is vonult, amikor két személygépkocsi karambolozott a 4-es főúton, Abony közelében vasárnap délután. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott. Négyen megsérültek a balesetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában