kék hírek

2019.02.13. 14:59

Lángossütőt tört fel éppen, amikor egy szolgálaton kívüli rendőr elcsípte

Csotó Csaba rendőr törzsőrmester a Kisújszállási Rendőrőrs munkatársa 2019. február 12-én a hajnali órákban kenderesi otthonának udvarán tartózkodott, amikor a közelből csörömpölést hallott.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

Elindult a zaj irányába. Mikor közelebb ért, látta, hogy valaki egy vascsővel a lángossütő ablakán lévő rácsot feszegeti és az ablaküveg darabjai a földön hevernek.

Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

Azonnal hívta szolgálatban lévő kollégáját, közben egyre közelebb ért az épülethez. Az ismeretlen ekkor elindult az erdőbe, de a rendőr szolgálatba helyezte magát és felszólította, hogy álljon meg.

A férfi ennek eleget tett, a törzsőrmester ekkor ismerte fel L. Kálmán helyi lakost, akivel szemben már többször intézkedett. Az időközben helyszínre érkező járőr a 34 éves férfit lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállította.

L. Kálmán ezen az estén nem csak ezt az egy bűncselekményt követte el. A lángossütő feltörése előtt szerszámokat lopott el egy kenderesi ingatlanról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában