Kék hírek

2019.08.09. 10:22

Továbbra is keresi a rendőrség az eltűnt mezőtúri kislányt

Szakértő által elkészített grafika alapján keresik az eltűnt Tonello Chantal Ildikot.

Tonello Chantal Ildiko

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Tonello Chantal Ildikot. Az akkor még 3 hónapos kislányt az édesanyja, Sallai Klaudia Ildikó 2011 decemberében az Olaszországban élő apától Magyarországra hozta.

A gyermek és édesanyja tartózkodási helye azóta ismeretlen a hatóságok előtt. Sallai Klaudia Ildikó a bíróság által kibocsájtott elfogatóparancs alapján a rendőrség országos körözési TOP listáján szerepel.

Tonello Chantal Ildiko

A rendőrség nagy erőkkel keresi Chantal Ildikot, megtalálása érdekében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A hatóság szakértőt rendelt ki annak érdekében, hogy a pár hónapos gyermekről rendelkezésre álló fotó alapján készítsen a jelenleg 7 éves Ildiko lehetséges arcformájáról, vonásairól képet. Az elemzést követően grafika készült a gyermekről és az édesanyjáról.

Sallai Klaudia Ildikó

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a rajzok alapján Tonello Chantal Ildikot, vagy Sallai Klaudia Ildikót felismeri, illetve a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámon – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában