KARCAG

2019.10.16. 11:30

Impi hazatért, megtalálták az ellopott kutyust

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül megtalálták az ellopott kutyust.

police.hu

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy kisújszállási lakos ellen. A 24 éves férfi 2019. október 6-án 14 óra körül meglátott egy kisújszállási családi ház udvaráról kiszökött Yorkshire terrier fajtájú kutyát, majd magához vette, hogy azt a későbbiekben értékesítse.

A férfi ezt követően az ebet több embernek is eladásra kínálta. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást. A beszerzett adatok alapján azonosították és elfogták S. Gyulát, aki a nyomozóknak beismerte a cselekmény elkövetését. A rendőrök a kutyát visszaadták tulajdonosának.

Fotó: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére – tájékoztatta híroldalunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában