Kék hírek/Frissítve

2019.11.02. 14:36

Két autó ütközött össze Szolnok és Rákóczifalva között

Baleset miatt félpályás útlezárásra és a forgalom elterelésére kell számítania a közlekedőknek a 442-es számú úton.

police.hu

Forrás: Police.hu

Fotó: Miriszlai Mirandella

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 2-án 11 óra 30 perckor a 442-es számú úton, Szolnok és Rákóczifalva között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze a 7. kilométerszelvényében. A baleset következtében egy személy súlyos, míg egy másik személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak az adott útszakaszon. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A Martfű felől érkező forgalmat a Homokbányai útra terelik, melyen keresztül Szandaszőlősnél vissza tudnak térni a 442. számú útra. A Szolnok felől érkező járművek 12 óra 50 perctől mintegy 30 perces időtartamban várakozásra számíthatnak– tájékoztatta hírportálunkat Dávid Mónika r. őrnagy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Friss– 14:50

Befejeződött a baleset helyszínelése, és a félpályás útlezárás Rákóczifalva külterületén a 442-es számú út 7. kilométerszelvényében, ahol 2019. november 2-án 11 óra 30 perckor két személygépkocsi ütközött össze. Eddigi adataink szerint a mentőszolgálat munkatársai a baleset helyszínéről egy súlyos, és egy könnyű sérültet vittek kórházba.

Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában