kapcsolódó

2019.12.16. 19:00

Horrorkaravánt kapcsolt le a rendőrség Karcagnál

A rendőrök egy újabb balesetveszélyes horrorkaravánt szűrtek ki a forgalomból Karcag külterületén.

police.hu

Forrás: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2019. december 13-án 14 óra körül Karcag külterületén, a 4-es számú főúton ellenőrzött egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt, mivel az szemmel láthatóan túlsúlyos volt.

A rendőr az ellenőrzés során megállapította, hogy a román-magyar állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a jogszabályban megengedett hosszúságot, valamint a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

Fotó: police.hu

A rendőr a jogsértést megszüntette, a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozta. A sofőrt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül 100.000 forint szabálysértési bírságot szabtak ki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében minden esetben kiszűrik a forgalomból a balesetveszélyes úgynevezett horrorkaravánokat. Kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában