Kék Hírek

2020.01.15. 10:22

Engedély nélkül halászott a befagyott tavon egy tiszadobi férfi

Kedden a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kedden egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tiszadobi lakos ellen. A 73 éves férfi 2020. január 14-én 15 óra körül Tiszadob külterületén, a Holt-Tisza befagyott vízfelületén állva, azon léket vágva halat fogott. A férfi halászati engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök előállították a jogsértőt, és a halászeszközt lefoglalták – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy jelenleg ugyan folyamatos a jégképződés Jász-Nagykun-Szolnok megye állóvizein, ennek ellenére nem ajánlott rámenni a befagyott vízfelületre, hiszen a jég jelenleg nem összefüggő, nem egyenletes és kellő vastagságú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában