Kék hírek

2020.03.09. 07:00

Négy kiskörei betörő ügyét zárták le a karcagi rendőrök

Abádszalóki hétvégi házakra specializálták magukat az elkövetők, akik már korábban kézre kerültek.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. szeptember hónaptól kezdődően, különböző módszerekkel jutottak be az elkövetők olyan abádszalóki nyaralókba, amelyeket a tulajdonosok az őszi-téli időszakra lezártak – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A hétvégi házakból barkácsgépeket, fűnyírókat, kerékpárokat, horgászbotokat és kerti szerszámokat tulajdonítottak el. A karcagi nyomozók azonosították a jogsértőket, majd egy összehangolt rendőri intézkedés keretében Kiskörén kutatást tartottak. A rendőrök megtalálták a betörésekből származó zsákmány egy részét, amiket lefoglaltak, valamint négy férfit gyanúsítottként kihallgattak.

A Karcagi Rendőrkapitányság az eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat nyomozás befejezési javaslattal küldte meg a Tiszafüredi Járási Ügyészségre.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában