Kék hírek

2020.06.28. 08:57

Ököllel zárták le a vitát többen is a megyében, felelniük kell

Szombaton a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három személlyel szemben intézkedtek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

police.hu

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy helyi lakos szóváltásba keveredett ismerősével Jászárokszállás egyik büféje előtt 2020. június 27-én 2 óra körül. A vita során a jogsértő ököllel arcon ütötte a sértettet, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók elfogták és a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították a fiatalkorút, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Két helyi lakos keveredett szóváltásba a szomszédjukkal Tiszasüly egyik belterületi útszakaszán 2020. június 27-én a déli órákban. A vita során a jogsértők bántalmazták a férfit, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a 36 és 55 éves férfiakat, akiket garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: police.hu

Ugyancsak garázdaság miatt kellett intézkedniük a mezőtúri rendőröknek. Egy helyi lakos vitatkozott össze ismerősével Mezőtúr egyik útszakaszán 2020. június 27-én 18 óra körül. A szóváltás közben a 26 éves férfi megütötte a sértettet, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a jogsértőt, akit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában