katasztrófavédelem

2020.08.14. 09:43

Húsz négyzetméteren égett száraz fű Szajolban

Néhány kisebb tűzeset történt csütörtökön a megyében.

Forrás: Szolnok HTP

Fotó: Czifra Zsolt

Beizzott a villanyóra csütörtök hajnalban Kunhegyesen, egy Dózsa György utcai családi házban. A tűz oltását az ott lakók három vödör vízzel megkezdték. A városi önkormányzati tűzoltók kiérkezve átvizsgálták az épületet, majd a villanyóra-dobozt leszerelték és egy vízsugárral megszüntették az izzást.

Zúzott szalma, aljnövényzet és nádas gyulladt ki egy hektár területen csütörtök reggel Tiszaszentimre határában. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Mintegy húsz négyzetméteren égett száraz fű és növényi hulladék csütörtök délután a szajoli futballpálya mellett. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg a problémát.

Morzsa gyulladt ki egy sütőgépben csütörtök este Törökszentmiklóson, egy Ipar úti üzemben. A tűz oltását a jelzést követően három dolgozó megkezdte. Az esethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították az érintett gépsort, egy vízsugárral beavatkoztak, illetve átszellőztették a csarnokot. Az üzemben hatan voltak az eset idején, nekik nem esett bajuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában