katasztrófavédelem

2020.08.19. 10:05

Járművekkel kapcsolatos károk napja volt a keddi térségünkben

Kedden a gépjárművekkel kapcsolatos káresetek voltak túlsúlyban megyénkben.

Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi kedden hajnalban Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos utcában. A baleset során a fa kidőlt és a járdára borult. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították az autót, melynek vezetője nem sérült meg – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense.

Kigyulladt egy gépkocsi kedden hajnalban a csépai Somogyi utcában. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, melyek a járműről nem terjedtek tovább.

Szikrázott egy villanykaró és egy családi ház között húzódó elektromos légvezeték kedden reggel Túrkevén, a Kölcsey utcában. A település önkéntes tűzoltói áramtalanították az ingatlant, illetve biztosították a helyszínt a szolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

Lakóházra dőlt egy fa kedden reggel Besenyszögön, a Kossuth Lajos úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók motoros fűrész és dugólétra segítségével távolították el a fát.

Kedden reggel egy kamion és egy személyautó ütközött a 442-es főúton, Rákócziújfalu és Martfű között, amelyről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Közel harminc centiméter mély víz gyűlt össze kedden délelőtt Kisújszálláson, egy Kossuth Lajos utcai iskola pincéjében. Az esethez a város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik búvárszivattyúval távolították el a vizet.

Szemét égett egy fém konténerben kedden délután Szolnokon, az Üteg utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Árokba csúszott és tetejére borult egy személygépkocsi kedden éjszaka a Heves megyei Újlőrincfalvánál. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, illetve áramtalanították. A helyszínre mentők is érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában