Baleset / Frissítve

2020.12.10. 17:23

Személyautó sodort el egy háromtagú családot a szolnoki Abonyi úton

Egy személygépkocsi kanyarodása során elsodort egy háromtagú családot csütörtök délután, a szolnoki Abonyi úton.

Police.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

FRISS 23:00:

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset következtében a családapa elesett, ő az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett, míg az élettárs és a kiskorú gyermek nem szenvedett sérülést. A baleset helyszínelése befejeződött, a forgalom az érintett útszakaszon ismét zavartalan – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Korábban írtuk:

Baleset történt Szolnokon, az Abonyi úton csütörtökön 16 óra 5 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint, egy háromtagú család kívánt átkelni az Őz utcából a négysávos Abonyi út túloldalára, amikor egy balra kanyarodó személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – a családot elsodorta – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A rendőrség félpályás útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését, a forgalom a külső sávban zavartalanul halad. A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában