Baleset

2020.12.31. 10:28

Többen súlyosan és könnyebben megsérültek a megye útjain

Szerencsére halálos baleset nem történt, ha a sérültek erősen jelzik az elővigyázatosság fontosságát az utakon.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán két személyi sérüléssel járó közúti baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei három személyt fogtak el szerdán az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Mint arról olvasóinknak beszámoltunk, abádszalóki lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok külterületén december 30-án 8 óra 40 perc körül. Haladása során egy kanyarban a gépkocsi megcsúszott, megpördült és nekiütközött egy vele szembe közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az abádszalóki sofőr és egyik utasa könnyű sérülést szenvedett, a másik utas súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy férfi közlekedett Tiszaföldvár külterületén december 30-án 17 óra 30 perc körül gépkocsival, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, onnan lehaladt az útpadkára, majd fának ütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök folyamatos jelenlétükkel mindent megtesznek az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért. Azonban a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben. Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában