kék hírek

2021.03.17. 14:05

Katalizátorokat lopott egy kunhegyesi férfi

Több lopás miatt indítottak eljárást egy kunhegyesi férfi ellen, aki autókról szerelte le a katalizátorokat.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Ismeretlen személy egy gépkocsi katalizátorát akarta leszerelni az autóról egy kunhegyesi családi háznál kedden a kora délutáni órákban – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A hívatlan vendég az ingatlan udvarában álló gépkocsit emelővel szerette volna megemelni, mikor a tulajdonos tetten érte. A sértett számon kérte az idegent, aki a lebukás miatt fogta az emelőjét, majd zsákmány és szó nélkül elment a helyszínről. A sértett bejelentést tett a rendőrségen.

Az egyenruhások adatgyűjtést követően, személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Kunhegyesi Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök megállapították, hogy a jogsértő több hasonló vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A nyomozók a 25 éves helyi férfi őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság öt rendbeli lopás vétség, valamint két rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában