Galériával

2021.05.26. 07:00

Díjazta a legjobb rajzokat a megyei balesetmegelőzési bizottság

A 3-6 éves korosztályból 21 darab, a 7-10 éves gyermekek 101 darab és a 11-15 éves diákok 26 darab remek alkotást küldtek be.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

2021-ben is siker övezte az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Így közlekedtek ti!” című rajzpályázatot. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz összesen 148 pályamű érkezett három korcsoportból – olvasható a police.hu-n.

A 3-6 éves korosztályból 21 darab, a 7-10 éves gyermekek 101 darab és a 11-15 éves diákok 26 darab remek alkotást küldtek be.

A szakmai zsűrinek nem volt könnyű helyzete, hogy korcsoportonként kiválassza azt a kreatív, szépen megkomponált, 6-6 alkotást, amelyeket díjaz.

A pályamunkákat május 3-án bírálta el a zsűri, melynek vezetője Szávai István rajztanár volt. A RepTár-Szolnoki Repülőmúzeumban május 25-én megszervezett ünnepélyes díjátadón a legjobbak értékes ajándékokat kaptak.

Kosztyó Gábor rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője köszöntötte az alkotókat. Hangsúlyozta a szülői példamutatás fontosságát, és felhívta a gyerekek figyelmét az új közlekedési eszközök helyes használatára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában