Galériával frissítve

2021.05.08. 16:10

Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Szoljon.hu

Lezuhant egy kétszemélyes kisrepülő a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjánynál

FRISS – 19:10:

Dávid Mónika rendőr őrnagy közölte, az egyik sérültet életveszélyes állapotban vitték mentőhelikopterrel Szegedre, a másik férfit pedig súlyos állapotban szállították Szolnokra.

FRISS – 18:55:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gépben egy 58 éves törökszentmiklósi, és egy 50 éves szolnoki férfi tartózkodott, akik a földbe csapódás következtében – elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – súlyosan megsérültek. Mindkét férfit a kimentésüket követően kórházba szállították.

FRISS – 16:40:

Információink szerint egy 2010-es gyártású, német Scheibe SF-25 Falke típusú vitorlázó repülőgép volt érintett a balesetben, mely Szandaszőlősről szokott felszállni.

Dávid Mónika rendőr őrnagy elmondta, a kisrepülőgép Surjány városrésznél szállt fel, nem sokkal azt követően zuhant le. A járműben ketten utaztak, beszorultak a roncsba, de életben vannak, jelenleg is zajlik a kimentésük – adta hírül az MTI.

Korábban írtuk:

Lezuhant egy kisrepülőgép szombaton délután Törökszentmiklós külterületén, Surjány városrész közelében – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Egy ember beszorult a járműbe, őt a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók szabadították ki, feszítővágó segítségével. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A mentők is a helyszínen vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában