videóval

2021.05.11. 15:39

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy jászladányi férfi

A 36 éves férfi házában kutatást is tartottak, ahol készpénzt, arany ékszereket továbbá kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le a rendőrök.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

A Jászberényi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászladányi férfi ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 36 éves férfi idén több hevesi lakos részére, rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve adott el kábító hatású anyagokat, 8000 Ft/g áron. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók a gyanúsított jászladányi lakcímén kutatást tartottak, ahonnan gépjárművet, készpénzt, arany ékszereket továbbá kábítószer gyanúját keltő anyagokat és a kereskedéshez kapcsolódó tárgyakat foglaltak le. A lefoglalt, kábítószer gyanúját keltő anyag vizsgálatára igazságügyi vegyész szakértőt rendelt ki a nyomozó hatóság.

Tekintettel arra, hogy a férfi nem kezdte meg a korábban kiszabott börtönbüntetését, az egyenruhások a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték át, ahol a jogerős büntetés letöltését megkezdte.

A Jászberényi Rendőrkapitányság akciójának köszönhetően a Hevesi Rendőrkapitányságon korábban elrendelt, kábítószerhez kapcsolódó büntetőeljárás gyanúsítottjait is elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában