baleset/ frissítve

2021.07.18. 07:01

Életét vesztette a sofőr a 4-esen történt balesetben

Villanyoszlopnak ütközött, már nem tudták megmenteni az életét.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Friss – 10:00:

Egy 49 éves fegyverneki lakos hajtott július 18-án 6 óra 15 perc körül a 4-es számú főúton Törökszentmiklós felől Budapest irányába. Haladása során a 103. kilométerszelvény közelében áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd onnan visszasodródott a saját sávjába, végül egy villaoszlopnak ütközve állt meg. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök, tűzoltók és a Mentőszolgálat munkatársai azonnal megkezdték a helyszín biztosítását és az életmentést, azonban a járművezető a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A Szolnoki Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a bekövetkezett esemény körülményeit.

Korábban írtuk:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint két személyautó ütközött össze a 4-es főút 104-es kilométere közelében, Szolnok térségében, az Alcsi szigetnél.

Az ütközés következtében egy villanyoszlop is megdőlt. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában