kék hírek

2021.07.04. 09:00

Két sofőr is ittasan és engedély nélkül vezetett a Jászkunságban

Az egyik Kunmadarason, a másik Törökszentmiklóson.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy kunmadarasi lakos ellen – írja a police.hu.

Az 54 éves férfi Kunmadaras belterületén közlekedett autóval július 3-án 19 óra 38 perckor, amikor a járőrök ellenőrizték. Az autóvezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából. A rendőrök megállapították, hogy a járműre egy másik autó rendszáma volt felszerelve, valamint a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A jogsértőt meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén ittas állapotban és vezetői engedély nélkül közlekedett az a tiszapüspöki férfi, akit a rendőrök július 3-án éjjel ellenőriztek Törökszentmiklós belterületén. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményét követően a sofőrt előállították további mintavételre a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A 30 éves férfit meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A jogsértő ellen járművezetés ittas állapotban vétség, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában