frissítve

2021.08.17. 11:20

Kigyulladt egy csarnok tetőszerkezete Törökszentmiklóson

Szolnoki és miklósi tűzoltók kezdték meg a lángok oltását.

Szoljon.hu

Fotó: Németh Ádám főtörzsőrmester

FRISS – 14:50

A katasztrófavédelem közölte, az épületen belüli fényezőműhely bontása közben egy szikra meggyújtotta a szellőzőrendszer papírszűrőjét. A lángok innen terjedtek tovább kismértékben a tetőszerkezet szigetelésére. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Emellett kéziszerszámokkal, valamint motoros roncsvágóval bontották meg a szellőzőrendszert és a tetőszerkezetet, megszüntetve a további izzásokat. Az eset idején huszonhét ember tartózkodott az üzemben, ők a tűzoltók kiérkezése előtt kimenekültek az épületből.

Fotó: Németh Ádám főtörzsőrmester

FRISS – 12:30

A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral eloltották a tüzet a Nagymorotvadűlőben, ahol egy csarnok bontás alatt lévő részének tetőszerkezete égett. Az egységek utómunkálatokat végeznek – jelezte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Mintegy húsz négyzetméteren ég egy csarnok tetőszerkezete Törökszentmiklóson, a Nagymorotvadűlőben – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A keddi tűzhöz a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában