bűnmegelőzési információs pont

2021.08.28. 07:00

Tovább görög a Házhoz megyünk program, járják a megyét a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 23-án Vezsenyben, augusztus 24-én Szajolban, augusztus 26-án Tiszavárkonyban és Szolnokon alakították ki bűnmegelőzési információs pontjukat, ahol a BikeSafe, a Police Coffee és a Házhoz megyünk program volt a fókuszban.

Szoljon.hu

A szakemberek vagyonvédelmi tanácsokkal látták el a helyieket, valamint a trükkös lopásokra, a lakásbetörésekre és az idősek sérelmére elkövetett csalások megelőzésének lehetőségeire, továbbá a Signal for help kézjel használatára is felhívták a figyelmet. Azok, akik kétkerekűvel érkeztek az információs ponthoz, a helyszínen regisztráltathatták az ingyenes országos adatbázisba, a BikeSafe-be a kerékpárjukat. A három helyszínen összesen tizenheten döntöttek úgy, hogy kiváltják bringájuk törzskönyvét - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hamarosan tovább gördül a Házhoz megyünk program, hiszen a rendőrök augusztus 30-án Tószegen a Coop ABC-nél, míg augusztus 31-én Tiszajenőn, a posta előtt várják az információs standjukon a vagyonbiztonságot fontosnak tartó állampolgárokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában