galériával frissítve

2021.09.11. 09:59

Halálos baleset: frontálisan ütközött két autó a 44-es főúton

A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett folyamatban van.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

FRISS 15:38:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy Kecskemét irányába haladó személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba és frontálisan ütközött a vele szemben Békéscsaba felé haladó személygépkocsival.

A baleset következtében az egyik járműben a gépkocsivezető, a másik gépkocsiban az utas a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, a 44-es úton 15 óra 15 perctől ismét zavartalan a forgalom.

FRISS 14:30:

FRISS 13:43:

A rendelkezésre álló adatok alapján a baleset következtében ketten életüket vesztették – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Korábban írtuk:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött frontálisan a 44-es számú út 36. kilométer szelvényében Tiszakürt külterületén szeptember 11-én 9 órakor.

A balesethez a kunszentmártoni és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével megkezdték a beszorult utasok kiszabadítását – adta hírül a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A rendelkezésre álló adatok alapján a baleset következtében egy személy életét vesztette. A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett folyamatban van. Kerülni a 4511, illetve 4514 számú utakon Tiszasas és Csépa irányába lehet.

A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fotó: Donka Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában