kék hírek

2021.09.18. 09:03

Szolnoki és tiszaburai balesetnél is intézkedtek a rendőrök

Az egyik balesetben a busz négy utasa, míg a másikban az autó egy utasa sérült.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A megye rendőrei pénteken két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben és egy ittas vezetővel szemben intézkedtek, illetve egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy törökszentmiklósi sofőr közlekedett a helyi járatos busszal Szolnok belterületén szeptember 17-én 11 óra 30 perc körül. A busz vezetője haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot egy teherautó mögött, aminek nekiütközött. A baleset következtében a busz utasai közül négyen szenvedtek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést.

A másik balesetben egy kiskörei lakos közlekedett Tiszabura külterületén szeptember 17-én 20 óra körül. A sofőr egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát az autó irányítása felett és a bal oldali útárokba csapódott. A baleset következtében az autó utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában