kék hírek

2021.10.09. 16:58

Közel háromszáz tő cannabist foglaltak le a rendőrök Csépán

Kiterjedt cannabis-ültetvényt nevelgettek Csépa külterületén a gyanú szerint.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály eljárást indított jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen – olvasható a police.hu-n.

Fotó: Police.hu

A rendőrség azt az információt kapta, hogy Csépa külterületén, egy nádasban, több helyen jelentős mennyiségű cannabis növényt termesztenek. Az eljárás során a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság, a Rendészeti Igazgatóság Mélységi és Közterületi Támogató Osztály, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztály Mélységi és Közterületi Támogató Alosztály állománya összehangolt akció keretében elfogott három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

Tőlük a rendőrök – a lakhelyeiken végzett kutatás alkalmával – lefoglaltak közel háromszáz tő és 70 kilogramm szárított cannabist, négy darab személyautót, több millió forint értékű aranyékszert, és készpénzt.

A nyomozók a két kunszentmártoni és egy szelevényi lakost jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában