baleset / frissítve

2021.11.22. 21:08

Tetejére borult egy autó Kisújszálláson

A baleset a Deák Ferenc utcában történt.

Szoljon.hu

Az autó egy nyomvályús szakaszon megcsúszott

Forrás: Police.hu

FRISS – 11. 23.

Egy kisújszállási lakos közlekedett személyautóval a város belterületén november 22-én 20 órakor. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a sofőr haladása során, egy nyomvályús szakaszon járművével megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, az útpadkának ütközött, majd az útárok falának csapódott, és az úttesten, a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében a gépjárművezető és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az autó egy nyomvályús szakaszon megcsúszott
Fotó: Police.hu

 

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy őt a Szolnoki Járásbíróság 2022. augusztus 30-ig a járművezetéstől eltiltotta. A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Korábban írtuk:

Tetejére borult egy személyautó hétfő este Kisújszálláson, a Deák Ferenc utcában – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatásából.

A balesethez műszaki mentés céljából a kisújszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből. A helyszínre mentők is érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában