Lopás

2021.12.22. 16:01

Egy Kunhegyesen parkoló autót pakolt ki két budapesti férfi

Nem jutottak messzire, igazoltatták és elfogták a rendőrök a feltételezett elkövetőket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy kunhegyesi ingatlan előtt parkoló autót nyitott ki ismeretlen tettes december 20-án 18 óra és december 21-én 6 óra 30 perc között és onnan tíz darab ajándékcsomagot, egy kulcscsomót, 2 üveg szeszes italt, és 1 darab sarokcsiszolót tulajdonított el – olvasható a police.hu-n. 

A rendőrök adatgyűjtést követően egy másik ingatlan előtt ellenőrzés alá vontak két férfit, akiknél a jármű átvizsgálása során feltalálásra kerültek a parkoló autóból eltulajdonított értékek. Az egyenruhások előállították a feltételezett elkövetőket a Kunhegyesi Rendőrőrsre, és az ellopott tárgyakat lefoglalták. 

A nyomozók megállapították, hogy a két férfi egy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon bejelentett bűncselekmény elkövetésében is érintett, így mindkét esemény vonatkozásában gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök K. Mihály gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, míg társát egy korábbi ítélet alapján a BV Intézetbe átkísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában