Jeles alkalom

2021.12.16. 15:00

Megyénk több tűzoltóját köszöntötték születésnapja alkalmából

Az elismeréseket az érintettek szolgálati helyükön kapják meg.

Szoljon.hu

Bátorságukért, hősies helytállásukért, hosszú szolgálati idejük és kerek születésnapjuk alkalmából vehettek át belügyminiszteri, főigazgatói elismerést, ajándéktárgyat az arra érdemes kollégák ebben a hónapban is tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az elismeréseket az érintettek szolgálati helyükön kapják meg.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesítette Görög Magdolnát, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság költségvetési osztálya ügyintézőjét.

Ötvenedik születésnapja alkalmából Góra Zoltán ajándéktárgy elismerésben részesítette Gazdag Csaba tűzoltó törzszászlóst, a szolnoki hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét és Rimóczi Zoltán tűzoltó főtörzsőrmestert, a szolnoki hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában