Rendőrség

2022.01.20. 10:50

Egy nap alatt négy telefont loptak el Jászberényben és Törökszentmiklóson

Mindkét város rendőrkapitánysága eljárást folytat az elkövetőkkel szemben.

szoljon.hu

Fotó: Shutterstock

A szerdai nap folyamán Jászberényben és Törökszentmiklóson is két-két mobiltelefont loptak el – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy jászárokszállási férfi a Jászberényi Rendőrkapitányságon tett bejelentést, mert a városi kórház egyik helyiségéből két mobiltelefonját ismeretlen tettes ellopta.

A bejelentést követően a rendőrök sikeresen adatgyűjtést végeztek, így néhány órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 38 éves jászberényi lakost, akit ki is hallgattak.

A telefonok a terhelt lakásán történt kutatás alkalmával előkerültek. Az értékeket a tulajdonos visszakapta. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság szintén telefonlopás miatt rendelt el nyomozást, ugyanis ezen a szerdai napon, egy helyi élelmiszerboltban dolgozó sértett két mobiltelefonját ismeretlen tettes ellopta. 

A kamerafelvételek alapján gyorsan beazonosították a rendőrök a törökszentmiklósi jogsértőt, majd ki is hallgatták. A 26 éves feltételezett elkövető ruházatából a két mobiltelefon is előkerült, amit a nyomozók a sértettnek visszaadtak. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában