Kék hírek

2022.02.23. 11:11

Csíkos szatyorba pakolta az értékeket a jászladányi férfi

A jászsági nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, aki jászladányi sértetteket károsított meg. A lopott tárgyakat megtalálták az egyenruhások.

szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy jászladányi családi ház garázsába több alkalommal bement február 16-án 22 óra és február 17-én 7 óra között és onnan két benzinmotoros fűkaszát, kerékpárt és sarokcsiszolót tulajdonított el – olvasható a police.hu-n.

Ugyancsak megalapozott a gyanú arra, hogy a jogsértő február 19-én 1 óra körül bement egy jászladányi ingatlanba és két csíkos szatyorba kéziszerszámokat, elektromos eszközöket készített össze, majd azzal megpróbált távozni. Pechjére, egy helyi lakos épp arra sétált és meglátta, hogy két csíkos szatyrot dob át egy gyanúsan viselkedő férfi a sértett kerítésén. Azonnal értesítette a rendőrséget, így a járőrök rövid időn belül elfogták a 26 éves bűnelkövetőt. A férfit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt mindent bevallott. A nyomozók kutatás során megtalálták az eltulajdonított értékeket, amiket a tulajdonosoknak visszaadtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában