Galériával frissítve

2022.02.05. 09:40

Mentőhelikopter szállította kórházba a martfűi baleset egyik sérültjét

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, félpályás útlezárás volt érvényben.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

FRISS - 11:34

Ketten sérültek meg, amikor egy személyautó hajtott árokba Martfű térségében, a 442-es főúton. Szolnok felől haladt az autó, amikor egy balra ívelő kanyar után letért az útról, árokba hajtott, ahol több fának is nekiütközött. Információnk szerint az anyósülésen lévő nőt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította el. A járművet vezető férfit pedig mentőautó vitte kórházba. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 

FRISS - 10:18

A balesethez a szolnoki hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével egy embert kiszabadítottak az autóból. A helyszínre mentőhelikopter érkezett – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Korábban írtuk:

A 442. számú út 14+800 kilométerszelvényében, Rákócziújfalu és Martfű között egy személyautó árokba hajtott – jelezte hírportálunknak a megyei rendőr-főkapitányság. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés félpályás útlezárás mellett zajlik, torlódás várható.

 

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a baleset helyszínét lehetőség szerint kerüljék el, illetve fokozott körültekintéssel közlekedjenek az adott szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában